Δευτέρα 6 Ιουλίου 2015

Dream everyday..

Καλημέρα!

   Δύσκολες, πολύ δύσκολες μέρες για την πατρίδα μας, την ζωή μας και το μέλλον μας...Σκέψεις, ξενύχτια, ειδήσεις..σοβαρές και μη - αληθινές ή όχι...και η ζωή μας άλλαξε για λίγες μέρες... Η ελπίδα κάπου στο πίσω μέρος του μυαλού παλεύει να είναι ζωντανή ..για τα παιδιά μας και την πατρίδα μας...και τα παιδιά??

             "Πώς να κρυφτείς απ' τα παιδιά? έτσι κι αλλιώς τα ξέρουν όλα..."


Εκείνα δεν πρέπει να χάσουν τίποτα...τίποτα που να τους σταματά από το να είναι παιδιά...παιδιά που παίζουν, χαίρονται, ονειρεύονται!

 Η Ειρήνη μου είναι παραπάνω από ευτυχισμένη...σ' αυτό το αγαπημένο της και ευλογημένο μέρος...που το πράσινο είναι παντού, η ζωή είναι ήσυχη και εκείνη παίζει ανέμελα με τα ζωάκια της... οι πιο ευτυχισμένες στιγμές της ζωής της είναι σ'αυτή την παιδική χαρά...μακάρι τα όνειρά της να είναι πάντα τόσο φωτεινά και πολύχρωμα!




Με αυτή τη σελίδα συμμετέχω στην πρόκληση του Scrap n' Pieces με θέμα Dream και

χρησιμοποίησα το σκέτς από το Scrap Club!


and I also used this die from scrapiniec with hearts. So I play with Berry71bleu and the challenge
"to die for" :-)


Ευχαριστώ πολύ πολύ που είστε εδώ!!! 
Ας συνεχίσουμε όλοι να ονειρευόμαστε σαν παιδιά...


Βάσω







9 σχόλια:

  1. Τι όμορφα που εχεις δουλευει τα χρώματα Βασω! Ολη η σελιδα ειναι μια αισιοδοξία κι ελπίδα για το μέλλον! Σε ευχαριστουμε που έπαιξες μαζί μας στο SnP!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τόσο πολλά και τόσο έντονα χρώματα και όμως τόση αρμονία και αισιοδοξία σε αυτήν την σελίδα! Ευχαριστούμε που και αυτόν τον μήνα έπαιξες μαζί μας Βάσω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βασω αστα... κουδούνι εχω γίνει και γω με όσα συμβαίνουν, εχω μια συνεχή βοή στο κεφάλι μου!! Ευτυχώς που μας έφτιαξες τις ομορφιές σου να ανέβουμε λιγάκι !! Ελπίδα λοιπόν για τα παιδιά μας, το έθεσες σωστά και το έκανες εικόνα και δημιουργία, μπράβο και σε ευχαριστούμε πολύ για τη συμμετοχη σου !! Φιλιά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Υπέροχη σελίδα Βάσω μου, μπράβο σου! Ωραίο θέμα διάλεξες και επίκαιρο. Αν μας απογορεύσουν ακόμα και να ονειρευόμαστε, χαθήκαμε... Εύχομαι να πραγματοποιηθούν όλα τα όνειρα της μικρής σου! Ευχαριστούμε πολύ για την συμμετοχή σου, φιλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λατρεύω πάντα να βλέπω τους χρωματικούς συνδυασμούς που επιλέγεις στις σελίδες σου Βάσω μου!!!!!Πανέμορφη σελίδα κ εξαιρετικά διακοσμημένη! Σ ευχαριστούμε πολύ που έπαιξες μαζί μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Wonderful vibrant colors! Beautiful page! Thank you for playing along with us at Berry71Bleu!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Beautiful page! Thank you for playing along with us at Berry71Bleu.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Such a cute and beautiful page Vasso! Lovely photo too! ;-) Thanks so much for playing along with us at Berry71Bleu! ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή