Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Life.Paper.Scrapbook..... January Mood Board!!



Καλησπέρα!!

Ιώσεις, πυρετός, ανάρρωση...και πάμε πάλι από την αρχή... δεν ξέρω τι έγινε φέτος...σαν κάποιος να μοιράζει ιώσεις και μεις να σηκώνουμε πρώτοι το χέρι!!  Περαστικά μας και περαστικά σε όποιον ταλαιπωρείται...

Ανάμεσα στα Depon και τα θερμόμετρα...έπαιξα λίγο με τα μπουκαλάκια και τα χαρτιά μου...

Αφορμή μια υπέροχη φωτογραφία της Ειρήνης να παρακολουθεί τα τρένα...αγαπημένη βόλτα στο χωριό η βόλτα στον σταθμό...αγαπημένα μου από πάντα τα τρένα και τα ταξίδια τους...μακάρι η Ειρήνη να ταξιδέψει πολύ...ταξίδια του μυαλού και ταξίδια πραγματικά... που μαλακώνουν την ψυχή και ανοίγουν την σκέψη μας... καινούριες πόλεις, καινούριοι άνθρωποι και συνήθειες ...καινούριες μυρωδιές που μένουν πάντα εκεί κάτω απ΄τ ην μύτη μας να μας θυμίζουν τις στιγμές που ζήσαμε...


Έμπνευση για τα χρώματα η όμορφη εικόνα από το Life. Paper. Scrapbook. 


  




































 Και η δική μου σύνθεση










Ευχαριστώ πολύ που είστε εδώ,


Thank you for stopping by,

Vasso
Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2014

Soupreme Scrap Tournament ...The life that I love!!

Goodmorning!

this is the tag I made for Supreme Scrap Tournament 2014 an online event for scrapbooking and card making!!








I used my favourite colours red, yellow, blue and green! This is the life that I love! A life with colours and a lot of travelling!

So, I started by painting the background with acrylics and mists, I used gesso and modelling paste for the bubbles , colored chalks, and watercolours, I stamped with various stamps and I put washi tape under the little car! I put some embellishments and my quote!

I hope to travel a lot, to have love in my life and always smile!!


Good luck to everyone!
Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2014

Creative Scrappers # 259...Happy & sweet!

Καλησπέρα!

αυτή την σελίδα την ευχαριστήθηκα πολύ! Ήξερα απ' την αρχή πως θέλω να είναι και αυτό βοήθησε πολύ. Βοήθεια μεγάλη φυσικά ήταν και το sketch των Creative Scrappers!




και η δική μου σελίδα
this is my take on the sketch


and some close ups



Στην φωτό η Ανδριάνα, γυρίζοντας από διακοπές, έχει αναστατώσει το βαγόνι του τρένου! Γελάει, φωνάζει , τραγουδάει, πηδάει στα καθίσματα...και οι επιβάτες γελούν μαζί της!! Είναι τόσο κουρασμένη από το καράβι αλλά το χαμόγελο είναι ακόμα μεγάλο!!


Το αγαπάω αυτό το χαμόγελο!! <3
 

Το μπλουζάκι της Ανδριάνας  με οδήγησε στα κύρια χρώματα της σελίδας: μωβ και πράσινο ανοιχτό!  Έπαιξα λοιπόν με χρώματα, mists, gesso, modeling paste ξυλομπογιές, νερομπογιές και πολλά scrap! Η μικρή γκέισα είναι από την συσκευασία μιας κούπας της Ανδριάνας, οι "κορνιζούλες" τύπου Polaroid από τις κάρτες σ' ένα επιτραπέζιο των κοριτσιών ένα tag από ένα φόρεμο δικό μου.. τα λουλουδάκια στις κορνιζούλες είναι από washi tapes ... κόλλησα την ταινία σε χαρτόνι, έκοψα με το puntch και ξεκόλλησα το χαρτόνι..

Βιάστηκα λιγάκι στο κόλλημα... :-)

Ευχαριστώ που είστε εδώ,

Thanks for stopping by,

Vasso







Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Scrapbooking...Sketchabilities # 105...Happy in Spain!

Καλησπέρα!

Χτες ήταν μια όμορφη βραδιά καθώς γνώρισα κάποια απ' τα κορίτσια που ασχολούνται στην Ελλάδα με το Scrapbooking και άλλα όμορφα πράγματα! Χάρηκα πολύ για αυτή την συνάντηση και εύχομαι γρήγορα να ξαναβρεθούμε σ' ενα crop αυτή την φορά!!

Για να δείτε τα όμορφα πράγματα που φτιάχνουν μπορείτε να επισκευτείτε την σελίδα http://www.scrapgreece.ning.com/!

Η σύνθεση που ετοίμασα σήμερα βασίστηκε στο sketch του http://sketchabilities.blogspot.gr/.















Μου άρεσε πολύ το sketch από την Karen Gerber με τόσες λεπτομέρειες και όμορφο στήσιμο!

Η δική μου φωτογραφία τραβήχτηκε στην Ισπανία ( Μαδρίτη ) το καλοκαίρι μια πολύυυυυ ζεστή μέρα! Ήμουν πολύ χαρούμενη σ' αυτό το ταξίδι..το πρώτο μας από τότε που γεννήθηκε η Ανδριάνα!

Έπαιξα με τα χρώματα που χρησιμοποίησε η Annelie Maddock από την σχεδιαστική ομάδα που για αυτή την φωτό μου ταίριαξαν πολύ!


I love this sketch! So many details!

My picture was taken in  Madrid, Spain last summer a very hot day! I was so happy during this trip! Our first one after our second child was born!

I really liked the colors that  Annelie Maddock from the DT has used so I did some scraplift! :-)

So, this is my layout




Ευχαριστώ που είστε εδώ,

Thanks for stopping by,

Vasso 


Κυριακή 5 Ιανουαρίου 2014

Scrapfriends...# 21...You are my sunshine!




Καλησπέρα!

εδώ και λίγο καιρό, έχω ξεκινήσει να λερώνω τα χεράκια μου με ακρυλικά και mists, σφραγίδες και μπογιές... το αποτέλεσμα δεν μου αρέσει τις περισσότερες φορές...και άλλες πάλι ..απλά δεν είμαι εγώ...

Στην πρόκληση του Scrapfriends  το sketch ήταν τέλειο για τέτοιες δοκιμές! Μου αρέσει πάρα πολύ ο τρόπος που σχεδιάζουν τα sketch!! Είναι πάντα μεγάλη έμπνευση!






Μου άρεσε καλύτερα όταν το γύρισα ανάποδα και έτσι κάπως βγήκε η δική μου προσπάθεια

  



Η φωτογραφία είναι από μια εκδρομή στην Σκιάθο...μια πολύ όμορφη μέρα!

Τις "κορνίζες" τις έντυσα με χαρτί στο αγαπημένο μου χρώμα lime ( όπως και το χρώμα στο φόρεμα της Ανδριάνας) Τα χρώματα είναι ακρυλικά , gesso, σφραγίδες ,κλωστές,washi tapes και φελλός...

This picture is from our trip in Skiathos! 

This is my entry for Jen sketch # 21 . I used frames with my fav colour lime on them, gesso, acrylics, stamping, threads, washi tapes, cork...

Please enter their blog http://blog.scrapfriends.com.au  for more information and inspiration! So many beautiful layouts, colours, techniques!!! 

 Thank you for stopping by,


Ευχαριστώ που είστε εδώ,

Βάσω





Πέμπτη 2 Ιανουαρίου 2014

Once upon a skecth... January 2014.. love lessons!

 Καλησπέρα, χρόνια πολλά και καλή χρονιά!!

Μακάρι να είναι καλύτερη για όλους μας...αλλά πολύ περισσότερο για τους ανθρώπους που πέρασαν και περνάνε δύσκολα...Για μας η αλλαγή της χρονιάς έγινε παρέα με αγαπημένους φίλους  ! Πρωταγωνιστές και πάλι τα πιτσιρίκια που περάσαν τέλεια!!

Πρώτη σύνθεση για την νέα χρονιά με έμπνευση το sketch του http://onceuponasketchblog.blogspot.gr/ και τις όμορφες συνθέσεις της σχεδιαστικής ομάδας!!

The sketch



και η δική μου προσπάθεια



some close ups





When I first saw the theme of the sketch..." lessons" I had this picture already in my mind. My big daugter is giving lessons to her sister everyday.... Irini has a beuatiful way to talk to a small kid about everything...The small one is always listening with big attention! The magical circle of life...

My journaling is witten behind the layout...

I used canva paper, gesso, mists, acrulic colors...

Όταν πρωτοείδα το θέμα της πρόκλησης , είχα ήδη αυτή την φωτογραφία στο μυαλό μου! Η μεγάλη μου κόρη δίνει " μαθήματα" στην αδελφή της καθημερινά! Η Ειρήνη έχει έναν όμορφο τρόπο να μιλάει σ' ένα μικρό παιδί για τα πάντα...και η μικρή ακούει με μεγάλη προσοχή! Ο μαγικός κύκλος της ζωής...

Για την σύνθεση χρησιμοποίησα καμβά, γκέσο, ακρυλικά χρώματα και mists...


Ευχαριστώ που είστε εδώ!

Thanks for stopping by,


Vasso