Σάββατο 28 Δεκεμβρίου 2013

Sketchabilities...Sketch # 105... Snow moments!

Καλησπέρα! Χρόνια πολλά σε όλους!!

   Εύχομαι ο Χριστός να βρήκε μια φωλιά στην καρδιά όλων! Αγάπη για αυτές τις μέρες και για όλη την χρονιά είναι το μήνυμα που μας φέρνει!!

   Τα πιτσιρίκια έχουν την τιμητική τους και οι φωνούλες τους ακούγονται από κάθε γωνιά!! Τα δικά μου κοριτσάκια δεν θέλησαν να πουν τα κάλαντα :-( αλλά τα ακούσαμε πολλές φορές ευτυχώς!! Το πολύ φαϊ  αυτών των ημερών θα ήθελα να το ξεχάσω :-) αλλά απ΄ό,τι φαίνεται....έχει συνέχεια!!


Δυστυχώς, δεν ασχολήθηκα πολύ με τα χαρτοψαλιδάκια μου ( μας έφαγαν τα πάρτυ! ) Ετοίμασα μόνο μια σύνθεση για την πρόκληση του http://sketchabilities.blogspot.gr/

με αυτό το sketch




This is my take on it



and some close ups




Η φωτογραφία είναι τραβηγμένη στον Παρνασσό " το βουνό του μπαμπά" τα Χριστούγεννα του 2007, κοντά στο χωριό του μπαμπά... η Ειρήνη ήταν 6 μηνών όταν τολμήσαμε την πρώτη μας βόλτα με χιόνι!! Και εκείνη αγαπάει πολύ αυτή την φωτογραφία!!


Ευχαριστώ που είστε εδώ!! καλή χρονιά σε όλους μας!!

<3 <3 <3

Thanks for stopping by,

Vasso


2 σχόλια:

  1. Wonderful layout! Love the snowflake border and inky circles! Thanks for playing along w/sketch #105 at sketchabilities!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αχχχχ...το φαϊ των ημερών και γω θα θελα να το ξεχάσω, αλλά εκείνο όλο και με θυμάται !! Χαχαχα !! Τι να κάνουμε?? Αυτά έχουν οι γιορτές!!!
    Ωραία χειμωνιάτικη σύνθεση με χρώμα Χριστουγέννων !!!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Βάσω !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή