Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013

Christmas party and calendars for little friends!

Καλησπέρα!

αυτός ο μήνας είναι γεμάτος πάρτυ και τα παιδιά έχουν ενθουσιαστεί!!! Γιορτινή ατμόσφαιρα, ευχές και δωράκια συνεχώς!! Ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτυ ετοιμάσαμε και εμείς για τις συμμαθήτριες της Ειρήνης από το μπαλέτο!! Ήταν μια όμορφη γιορτή με "οικογενειακή διάθεση" αφού έτσι νιώθουμε μετά από τόσα χρόνια που γνωριζόμαστε γονείς και παιδιά!!


Το πάρτυ είχε θέμα " Santa milk and cookies " μόνο που το αλλάξαμε λιγάκι...από γαλατάκι έγινε ζεστή σοκολάτα με σαντιγύ και τρούφα που τα κορίτσια χάρηκαν πολύ!!

Το τραπέζι των ζαχαρωτών ήταν αυτό






Φυσικά η έκπληξη ήταν για "μετά το φαγητό!" χιχιχι


Το θέμα για το πάρτυ το βρήκα εδώ http://blog.hwtm.com/2012/12/free-holiday-printables-santa-milk-cookies/ όπου μπορείτε να βρείτε αληθινά ωραία πραγματάκια για εκτύπωση!


Σκέφτηκα ότι στις μικρούλες φίλες θα ήθελα να προσφέρω κάτι χειροποίητο παρά ένα απρόσωπο μικρό παιχνιδάκι με την ...γνωστή διάρκεια ζωής!! Έφτιαξα λοιπόν ένα ημερολόγιο για την κάθε μία!











=

 Ήταν πολύ απλά στην κατασκευή τους αλλά νομίζω ότι θα ταιριάζουν στα κοριτσίστικα δωμάτιά τους! Αυτή η ανάρτηση έχει πολύ ρόζ το ξέρω!! :-)

(Τύπωσα διάφορα πραγματάκια από εδώ: http://uprintables.blogspot.gr/)

ευχαριστώ που είστε εδώ!

Βάσω








0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου