Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013

Scrapbooking...This is so awesome!



Καλησπέρα!

Ο καιρός κρυώνει επιτέλους και τα πράγματα βρίσκουν την θέση τους...ρούχα, διάθεση, δουλειές , άπειρες δουλειές... χειμώνας κανονικός!! Οι φωτογραφίες του καλοκαιριού είναι όμως ακόμα πολλές!!!

 Μια καλοκαιρινή λοιπόν, διάλεξα για την πρόκληση   # 256  του Creative Scrappers! Η Ειρήνη μου χαμογελάει ευτυχισμένη καθώς γυρνάμε σπίτι μετά από διακοπές!! Κοιτάζοντας την φωτογραφία, σκέφτομαι πόσο γεμάτοι και χαρούμενοι είμαστε στο τέλος των διακοπών!!!  Έτσι, καταφέρνει και κυλάει ο χειμώνας...μ’ αυτή την γλυκιά αναμονή για χαλάρωση, ξεκούραση, παιχνίδι και ανεμελιά για τους πιο μικρούς! Να μαστε καλά και του χρόνου...


Το Sketch είναι από αυτά που δεν σκέφτομαι πολύ! Μου βγήκε αμέσως να γεμίσω τα τρίγωνα του σχήματος με χρώματα! Μου αρέσει πολύ το χρώμα και οι φωτογραφίες των παιδιών μου δίνουν την ευκαιρία να το χρησιμοποιώ συχνά!
 
Sketch No 256 is the new challenge for Creative Scrappers The sketch was one my easy ones…Without much thinking I painted the different triangles with different colors!! I used gesso and stencils for the beginning and then colors, the photo and embellishments! I had a lot of fun! Check the blog for more inspiration and details!!! 

This is the sketch

 



And this is my entry







I hope you like it,


Thanks for stopping by,



Vasso

2 σχόλια: